2015. máj 06.

Zöld utat kaptok! – 6. kihívás

írta: egeszseg.hu
Zöld utat kaptok! – 6. kihívás

Nem kérünk többet, csak annyit, hogy használjátok ki a zöld utat, és irány a legközelebbi park! Mi az, ami nálunk nem tilos? Például parkba kutyát vinni, fűre lépni, fűvel-fával összeállni. Mi az, ami tilos? Például fűbe harapni. Meg ne próbáljátok!

De mi is a teendő?

A héten látogassátok meg legalább egyszer a legközelebbi parkot vagy füves-fás területet, amely közel áll a szívetekhez. A parkban mozogjatok közösen minimum egy órát. Ha módotok van rá, vigyétek magatokkal minél több munkatársatokat és találjatok ki olyan játékot/mozgásformát, amelyben mindenki rész tud venni. Minél többen vagytok, annál jobb!

A legkreatívabb játékot/mozgásformát különdíjban részesítjük.

Pluszpontért fotózzátok le nekünk a park egy jellegzetes vagy érdekes pontját, ami azt a helyet szerintetek különlegessé teszi.

Hogyan teljesül a kihívás? A már megszokott módon: küldjetek nekünk fotót, videót vagy leírást arról, hogy milyen kreatív dologgal mozgattátok meg magatokat és a többieket.

A határidőnek már mindenki előtt ismertnek kell lennie: a következő kedd éjfél.

Kérünk titeket, segítsétek azzal szorgos mókusaink munkáját, hogy a beküldött dokumentumokat elnevezitek a csapatotokról. Ha ez megtörténik, mi is ki tudunk menni a parkba. :)

Aki Yellowstone-t választja: üdvözöljük Maci Lacit!

nature_s_number_6.jpg

Szólj hozzá

a játék