2015. ápr 20.

Április havi kihívás

írta: egeszseg.hu
Április havi kihívás

Mert az egészség nem áprilisi tréfa!

Tudjátok, az elején ígértük, hogy lesznek havi feladatok is. Az első hónapban vártunk egy darabig, mert csak bővült és bővült a létszám. A jó közösség pedig mindig befogad újabb érkezőket, így csak nem régen értük el a végleges csapatszámot. Jó sokan vagytok, hál’ Istennek. Mi ennek úgy örülünk, hogy már néhányunk hétvégén sem tud elszakadni a munkájától, annyira élvezi. (Erről talán majd máskor). Visszakanyarodva a havi kihívásokhoz, íme, ilyen merényletekkel készültünk nektek ebben a hónapban.

1, Bringázz a munkába!

A Magyar Kerékpárosklubnak van egy igen sikeres kampánya ezen a néven, csak ajánlani tudjuk, hogy csatlakozzatok. Ez úton csókoltatjuk őket és kölcsönvesszük nevüket egy rövid időre.

Írjátok össze, milyen akadályai vannak annak, hogy biciklivel járjatok a munkába. Megoldási javaslatokkal prezentáljátok ezt a vezetőség felé. Ha nincsenek leküzdhetetlen akadályok, akkor pattanjatok nyeregbe és egy tetszőleges héten tekerjetek legalább háromszor. 

Akkor vagytok igazán vagányak, ha fennálló problémák ellenére is biciklivel mentek dolgozni! ;) Ne feledjétek, a sisak életet menthet, a láthatóság pedig szintén követelmény :)

Hogy hogyan teljesül a feladat? Ha vannak akadályok, küldjétek be nekünk az összeállított listát, akár a vezetőség reakcióját is tartalmazhatja. ÉS/VAGY Készítsetek fotót videót, ahogyan és amerre bringáztok. Az útvonalat is beküldhetitek, mert jó lenne összeszedni egy munkába járós bringaútvonal hálózatot.

2, Légzésfigyelés – „just relax”

Ha nektek a fenti kihívás nélkül is kerek a világ, akkor dönthettek a légzésfigyeléses feladatunkat mellett is (vagy ahogy tanult kollegánk mondta: „just relax”). Válasszatok ki egy tetszőleges hetet és csináljátok minden nap, legalább egyszer. Hogy hogyan is kell? Lássuk!

Mit kérünk tőletek? Írjátok le a tapasztalatokat 4-5 sorban.

3, Van kapás?

Az egészséges táplálkozás ajánlásai között szerepel a legalább hetente kétszeri halfogyasztás. Ehhez szeretnék nektek kedvet csinálni! A hónapban készítsetek el legalább egy halételt és egyétek meg közösen. Ha úgy alakul, hívjatok meg másokat is.

Küldjetek nekünk fotósorozatot az elkészítés folyamatáról, a tálalásról, az ételről. Várjuk a receptjeiteket is, amelyeket dietetikus szakértőnk még ki is értékel nektek.

Emlékeztetőül a havi kihívások menetéről

Minden csapatnak minimum egy havi kihívást kell teljesítenie. Természetesen senkire sem fogunk rossz szemmel nézni, mert nem tudott választani a feladatok között, sőt! Az áprilisi feladatok teljesítésére május 7-én éjfélig van időtök. Fontos, hogy a beküldött dokumentumok elnevezésében szerepeljen a csapatotok neve is.

Mindhárom esetben a legkreatívabb megoldást különdíjban részesítjük!

Lazuljatok el, pattanjatok a nyeregbe és jó fogást! 

halbicaj.jpg

Szólj hozzá

a játék