2015. jún 01.

pH-értékkel kapcsolatos információk következnek!

írta: egeszseg.hu
pH-értékkel kapcsolatos információk következnek!

Korábban is jeleztük már, hogy sikerült közös ügyünknek megnyernünk néhány együttműködő partnert, akik felajánlottak nektek számos ajándékot, hogy így tudjuk megköszönni azt a sok-sok apró mozzanatot, amit megosztottatok velünk, hogy egyáltalán partnerei vagytok az útnak, amit közösen az egészségünkért járunk.

Tudjuk, hogy nem a nyereményekért játszotok velünk, de azért tegye fel a kezét, aki nem örül egy kis ajándéknak, ha már így alakult! ;)

parnerek_1.jpeg

Felajánlott nyeremények

Együttműködő partnerünk, a Vienna Life Biztosító jóvoltából azon csapatok tagjai számára, akik a feladatok 80 százalékát sikeresen teljesítették egy 1 éves biztosítást adunk ajándékba, amely 0-24 órás Orvosi Call Center szolgáltatást és baleseti rokkantsági szolgáltatást tartalmaz.

12 héten keresztül, az aktuális feladat legkreatívabb, legegészségtudatosabb megoldásáért az adott csapatot tárgyi nyereményekkel díjazzuk szintén a Vienna Life felajánlásának köszönhetően.

A havi feladatokat legmagasabb színvonalon megoldó csapatok minden tagjának egy 1 éves, úgynevezett várólista biztosítást köt a Vienna Life Biztosító.

Az Idea Fontana felajánlásának köszönhetően 4 db 6 főre szóló hétvége (2 éj, 3 nap) várhat rátok az alábbi szállodákban:

10 fő részére 50.000 Ft értékű kupon, amelyek prospektus tervezésre, szórólap tervezésre vagy reklám tervezésre használhatóak fel az Idea Fontananak köszönhetően.

10 darab, 8 alkalmas Sportkártya biztosítása a díjazottak részére, amellyel végérvényesen elindulhattok a sportosság irányába.

Megnyerhetitek a 10 darab, 1 órás családi (vagy csapatos) bringó hintózást a Margitszigeten a Bringóhintó Kkt. jóvoltából, így négy kerékről élvezhetitek a sziget egyedülálló atmoszféráját.

Még két dolog!

Megvan az ülőbika voksparádé győztese.

A legjobb zöldséges menüsor díját június 9-én hirdetjük ki. Addig is, egyetek egészségesen! :)

 

Szólj hozzá

a játék