2015. máj 20.

Zumbához adjuk a talpalávalót! 8. kihívás

írta: egeszseg.hu
Zumbához adjuk a talpalávalót! 8. kihívás

„Dél-Amerika geológiai értelemben önálló kontinens Földünk nyugati féltekén, a Csendes-óceán és az Atlanti-óceán között.” Ez a mondat egészen biztosan megtalálható a valahanyadikos földrajzkönyvben. Mindannyian tanultunk Dél-Amerikáról, valószínűleg sokan, elég sokat is tudtok róla. Viszont meg merjük kockáztatni, hogy nem sokan jártatok ezen az egzotikus kontinensen!

Emiatt gondoltuk, hogy hirdetünk egy audiovizuális expedíciót és szeretnénk titeket elvinni a tengerentúlra, legalább egy kis időre. Ehhez pedig segítségül hívjuk a zumbát.

Miért pont zumba? Mert a zumba olyan, mint az aerobik egy dél-amerikai tengerparton, fülünkben szólnak a latinos dallamok és szinte már érezzük is a homokot a lábujjaink között. Ha már ilyen szép időben kénytelenek vagyunk az irodában üldögélni, akkor legalább néhány percre szakadjunk ki a hétköznapokból és képzeletben irány Dél-Amerika! Mert miért ne?!

Hogy mit kell tennetek?

Itt van egy pár perces oktatóvideó, tanuljatok meg belőle néhány lépést. Mi pedig küldünk nektek hozzá talpalávalót. (Nem kell mást tennetek, csak megkeresni a blogon a zenei gyűjteményből álló bejegyzésünket.)

Aki nagyot akar durrantani, össze is rakhat egy koreográfiát, szabadon választott zenével.

Ha nem jön be a zumba, de benne van a lábatokban a bugi, akkor engedjétek el Latin-Amerikát, csak dobjátok be a kedvenc számotokat és táncoljátok végig.

Persze biztosan vagytok néhányan, akik nem vagytok ennyire bevállalósak, vagy csak kellő maligán fok elérése után tudtok táncra perdülni (mint például e sorok jegyzője). Rátok is gondoltunk. Nektek összeállítottunk egy alap gimnasztikai mozgássort, KisPista barátunk garantálja a felfrissülést (ha mégsem történik meg, lehet reklamálni Pistánál, száma a telefonkönyvben található).

Hogyan teljesül a kihívás? Küldjetek nekünk videót, fényképet a megszokott módon. Továbbra is adunk a kreativitásra, díjazni fogjuk a legötletesebb megoldást.

Ígérjük, hamarosan közzétesszük a különböző győztesek névsorát is, és lesznek ám további meglepetések is. ;)

Határidőt se felejtsük: továbbra is a következő kedd éjfél.

Adios és táncra fel!

no_8.jpg

Szólj hozzá

a játék