2015. máj 29.

Az új május a június!

írta: egeszseg.hu
Az új május a június!

Picit aggódunk értetek, félünk tőle, hogy túlterhelünk titeket, egész bátran jelezzek vissza, ha így van. Emiatt is egy kicsit csúsztattuk a havi kihívás kiírását. Itt vannak a május nem június, vagy mégis a  május havi kihívások. Ezekből egyet kell teljesítenetek. Próbáltunk minél szerteágazóbb feladatokat adni, bízunk benne, hogy találtok szíveteknek kedveset. Ezek közül egyet kell teljesítenetek, és mivel a májusi eső aranyat ér, ezért akkor, amikor jól esik.

Lássuk, mire kapacitáljuk műkedvelő sorstársainkat.

A jó dolgok csak jönnek!

Állítólag a magyar az egyik legpesszimistább nép. Állítólag. Mi ezt nem hisszük el, és látva hétről-hétre titeket, meg is van rá az okunk. (Köszönjük nektek!)

Na de, hogy ez bizonyosságot nyerjen, adunk ezzel kapcsolatban egy feladatot.

Írjátok össze egy hétig minden nap, hogy milyen jó dolgok történtek veletek. Akár személy szerint, akár a csapatotokkal.

Hogyan teljesül a feladat? Nem kérünk sokat, mert tudjuk, hogy amúgy is nagyon leterheltek vagytok, csak annyit, hogy küldjetek be összesen három jó dolgot, ami veletek történt.

ÉS/VAGY

Tájékozódási séta

Szervezzetek magatoknak vagy a környezeteknek tájékozódási sétát. Vonjatok be minél több embert! Azért nem kell olyan nagy dologra gondolni, bőven elég, ha egy kis területen jelöltök ki pontokat, csináltok egy térképet és mehet a móka!

Ha ez megvan, nincs más dolgotok, csak küldjetek be nekünk fotókat a térképről, a sétáról, az eredményektől stb.

ÉS/VAGY

Egészséges ebéd

Szerezzétek meg menzátok következő heti menüsorát. Nézzétek át a választékot, és a fogások felhasználásával minden napra állítsatok össze egy zsírszegény, egészséges ebédvariációt (törekedjetek a változatosságra, ne minden nap párolt zöldség legyen).

Ha szükséges, egészítsétek ki vagy módosítsák a kínált fogásokat. Akinél nincsen menza, de ezt a feladatot (is) szeretné teljesíteni, az nyugodtan állítson össze magától egy menüsort.

Ha végeztetek, mire lesz szükség? Küldjétek be az eredeti és az új menüsort.

Emlékeztetőül a havi kihívások menetéről

Minden csapatnak a háromból egy kihívást kell teljesítenie mindösszesen. Természetesen továbbra sem fogunk senkire sem rossz szemmel nézni, mert nem tudott választani a feladatok között és többet is megcsinált. Sőt, kicsi szívünk még repesni is fog!

A májusi feladatok teljesítésére június 15-én éjfélig van időtök.

Legyetek pozitívak, mert az egészséges ebédet is meg lehet találni!

majusfa.jpg

Szólj hozzá

a játék