2015. jún 03.

Indul a lépcsőház! - 10. kihívás

írta: egeszseg.hu
Indul a lépcsőház! - 10. kihívás

Annyira jók vagytok, hogy Jean-Pierre bácsi Brüsszelből felfigyelt rátok és megkért minket, mi lenne, ha csatlakoznánk a nemzetközi Liftmentes Naphoz, amelyet idén először rendeznek meg Európában. (Remélem, tisztában vagytok ennek történelmi súlyával!)

Mivel mostanra mi is valami hasonlót terveztünk, ezért utólagos engedélyetekkel beadtuk a derekunkat.

Az eheti kihívásunkat ennek megfelelően kétlépcsősre terveztük, lássuk az első fokot!

A Liftmentes Nap június 5-én, pénteken lesz. Nincs más dolgotok, minthogy ezen a napon („kis szombaton”) kiteszitek minél több helyen a lift közelébe a mellékelt plakátot. Ha mindez megvan, akkor örökítsétek meg és küldjétek el nekünk. (A Liftmentes Napról bővebben itt olvashattok. Sőt még a plakátokat is ebben az anyagban mellékeljük, így nem kerülhetitek el a kattintást! ;) )

Tudjuk mi azért, hogy szeretitek a kihívásokat, így ha nem muszáj – és persze, ha időtök is engedi - ne érjétek be ennyivel és lépjetek a következő fokra! Azaz…

Tegyétek minél vonzóbbá munkahelyeteken a lépcsőházat, vagy „csak” érjétek el valamilyen apró trükkel, figyelemfelhívással, cselszövéssel vagy mindezek együttesével, hogy minél több kollégátok használja lift helyett a lépcsőházat.

Persze használjátok magatok is a lépcsőt, járjatok elől jó példával, mert hisszük, hogy a jó példa (valamennyire) ragadós.

Ha mindez megvan, akkor a megszokott módon juttassátok el hozzánk fotóitokat, videóitokat kedd éjfélig!

Most jön egy csigalépcsőszerű csavar a dologba: a Liftmentes Nap plakátjáról készült fotót, ha tudjátok, legyetek szívesek, juttassátok el pénteken, mert Jean-Pierre a hétvégén az Oostende-i tengerparti nyaralójában már ezekkel a képekkel szeretne felvágni vendégei előtt (persze van ennek más, valós magyarázata is, de szerintünk ez jobban hangzik).

Szóval: a Liftmentes Napról a képek – péntek, a többi meg a szokott módon. Köszönjük!

Induljon a banzáj, essen szét a lépcsőház! ;)

no_10_2.jpg

Szólj hozzá

a játék