2015. már 04.

Kattints ide a játék részleteiért!

írta: egeszseg.hu
Kattints ide a játék részleteiért!

Miről szól a játék?

Ha szeretnél egészségesebben, tudatosabban élni, akkor az ingyenes Egészségedre! programot Neked találtuk ki. Itt a nagy lehetőség, hogy munkatársaddal összefogva elindulj azon az úton, amely számos kihívást tartogatva számodra egyre tudatosabbá, fittebbé formál.

Azt szeretnénk megmutatni Neked, hogy az egészséges élet, a jobb közérzet elérése nem lehetetlen, csupán az első, apró lépéseket kell megtenned. Akár napi pár percben, a munkahelyeden is sokat tehetsz azért, hogy fittebb legyél, jobban érezd magad a bőrödben és megőrizd az egészséged.

Toborozz néhány munkatársat – hiszen közösen könnyebb – és regisztráljatok az április 1-től június 30-ig tartó ingyenes programra.

mokuskerek-helyett-head-kep_1.png

Mire számíthattok?

  • hétről hétre apró, szórakoztató, a mindennapokba könnyen beépíthető kihívásokat kaptok, amelyek mozgásra és egészségesebb táplálkozásra sarkallnak titeket
  • havonta egy extra, kicsit több előkészületet igénylő kihívásra számíthattok a lelki egészség, a mozgás és az egészséges táplálkozás területéről
  • a dohányosok online leszokás támogató programban vehetnek részt

Hogy milyen kihívások várhatók?

A heti kihívások között lesz mozgás és egészséges táplálkozás is.

Íme két példa:

„Mítingelj, telefonálj sétálva!” A héten igyekezzetek állva vagy sétálva megtartani a találkozóitokat vagy álljatok fel és sétáljatok, valahányszor telefonáltok. Az épületben lévő munkatársakat pedig telefon helyett személyesen keressétek fel. 

„Motiváld képekkel a munkatársaidat!” Készítsetek olyan képet, rajzot, infografikát, montázst, amelyet a munkahelyi étkezőbe vagy büfé közelébe kitéve, az egészséges táplálkozásra ösztönzi a többi kollégát. Küldjetek nekünk erről fotósorozatot.

Havi kihívások közül is kettőről rántjuk le a leplet, akár ezeket is választhatjátok majd.

A feladatok között lesz egy házibajnokság szervezése, mert szerintünk fontos az egészséges versenyszellem! Minél többen vagytok, annál jobb. Hogy milyen sport legyen? Azt rátok bízzuk! Küldjetek nekünk képeket, eredményeket, fotót a dobogósokról stb.

A kihívások között szerepel majd, hogy szerezzétek meg a menzának a következő heti menüsorát. Nézzétek át a választékot, és a fogások felhasználásával minden napra állítsatok össze egy zsírszegény, egészséges ebédvariációt (törekedjetek a változatosságra, ne minden nap párolt zöldség legyen). Ha szükséges, egészítsétek ki vagy módosítsák a kínált fogásokat. Várjuk a kreatív összeállításaitokat emailben.

Ki jelentkezhet?

  • bárki, aki szeretne kicsit egészségesebben élni vagy kíváncsi, milyen egyszerű lépésekkel javíthat a közérzetén
  • 3-7 fős munkahelyi csapatok jelentkezését várjuk, egy cégtől bármennyi csapat jelentkezhet, a lényeg, hogy legalább 3, de maximum 7 főből álljon.

Mit lehet nyerni?

Elsősorban jobb közérzetet, motivációt, inspirációt az egészségtudatosabb élethez, közösségi élményeket, csapatszellemet. Ígérjük, a program csapatépítésnek sem utolsó!

Emellett a kihívások legalább 80 százalékát teljesítő csapatok oklevelet kapnak és különdíjak is várhatóak.

További részletek a játékszabályok rovatban.

Szólj hozzá

egészség programról