2015. jún 23.

Napfény járja át a szívem újra!

írta: egeszseg.hu
Napfény járja át a szívem újra!

Júniusi kihívás

„Napfény járja át a szívem újra egy szál bikinit hoztam el az útra!” Biztos megvan mindenkinek ez a csodás, örökbecsű dal (ha nincs, tessék, itt lehet kulturálódni, vigyázat a felvétel a nyugalom megzavarására alkalmas hangi- és képi világot tartalmaz).

Tudjuk, hogy most már legtöbben a nyári szabadságok felé kacsintgattok, nem tagadjuk, mi is így vagyunk ezzel, ezért a havi feladatoknál is lazítunk egy kicsit a gyeplőn, de azért még illik a lovak közé csapni! ;)

Közzétesszük az eredetileg tervezett 3 havi kihívást, bármelyiket ér megcsinálni!

DE! Adunk mellé még két könnyített kihívást is. Így lesz összesen öt, ebből az ötből kell egyet teljesítenetek, reméljük könnyű lesz a feladatotok.

1, Az ismétlés a tudás anyja!

Mi elhisszük, hogy a közmondásoknak van igazságtartalma. Így annak is, hogy az „ismétlés a tudás anyja! Az egészségünknél ez különösen igaz, csak az számít, amit rendszeresen végzünk, bármilyen apró dolog is az.

A rendszerességhez az egy után a kettőn keresztül vezet az út, ezért arra gondoltunk, válasszátok ki azt a heti kihívást, amit a legjobban szerettetek és csináljátok meg újra. Nagyon kíváncsiak vagyunk, melyik lesz ez! Nekünk is van kedvencünk, fürkésző pillantásokkal várjuk, hogy a tiétek melyik!

Most fűzzük be ide a fenti dal létjogosultságát is, ugyanis annyit csavarunk a dolgon, hogy a kedvenc feladatotok (újra)megoldásába csempésszétek bele valahogyan a balatoni életérzést.

Mert Budapest várhat, míg vége van a nyárnak!

A képlet: kedvenc kihívás + balatoni életérzés = ✔

2, Mozgás Éjszakája

Bár lokális megmozdulásról van szó, nem hagyhatjuk ki a kihívások közül, mert a mi intézetünk rendezi. Ez most a reklám helye! :)

A június havi kihívást úgy is teljesíthetitek, ha részt vesztek a Mozgás Éjszakáján. Ha felcsigázott titeket a lehetőség, itt tudtok tájékozódni a részletekről.

A képlet: Mozgás Éjszakája + kialvatlan vasárnap szórakozás = ✔

balaton2.jpg

Az eredeti kihívások

Eredetileg kizárólag ezeket a kihívásokat terveztük be, de most úgy gondoljuk, szeretnénk megkönnyíteni a dolgotokat azzal, hogy több és az időigényt tekintve is változatosabb listát rakunk össze.

3, Hétvégi túra

Nem bonyolítjuk túl a feladatot: szervezzetek közös túrát, ha megoldható. Legnagyobb királyok(és királylányok) akkor vagytok, ha magatokkal viszitek a családotokat is!

A képlet: túrabakancs + vizes kulacs x szórakozás = ✔

4, Házi bajnokság

Fontos az egészséges versenyszellem! Szervezzetek házi bajnokságot vagy kupát egymás között. Minél többen vagytok, annál jobb. Hogy milyen sport legyen? Azt rátok bízzuk!

A képlet: sport + egészséges versenyszellem x szórakozás = ✔

5, Egészséges buli

Állítsatok össze egészséges nassolnivalókat egy bulira, piknikre vagy túrára.

A képlet: rágcsálnivaló + buli = ✔

Bármelyik feladatot választjátok, várjuk tőletek a megszokott dokumentációt.

Határidőtök július 5-e, vasárnap este.

Nincs más hátra, mint előre!

 

Szólj hozzá

a játék