2015. ápr 14.

Képzeljétek el! - 3. kihívás

írta: egeszseg.hu
Képzeljétek el! - 3. kihívás

Alakítsatok ki jó képet az egészséges étkezésről, mert képesek vagytok rá! 

Hogy mire is gondolunk? Készítsetek olyan képet, rajzot, infografikát, montázst stb. amelyet a munkahelyi étkezőbe vagy büfé közelébe kitéve, az egészséges táplálkozásra ösztönzi a többi kollégát.

no3.jpg

Nem lehet kifogásotok! Ha nincs ilyen hely, akkor csak van olyan közösségi tér, ahol esztek. Találjátok meg azt a helyszínt, ahol a legnagyobb eséllyel tudjátok elérni figyelemfelkeltésetekkel a munkatársaitokat.

Ha nem engedik, hogy képet rakjatok ki? Próbáljátok megoldani, hiszen ki az, aki tiltana egy ilyen nemes célt? Próbáljátok meggyőzni, hogy csak az összes dolgozó egészségéről van szó! :)

Tényleg nem lehet? Akkor keressetek alternatívát, mert mindenre van megoldás! Legyetek ti magatok az üzenet hordozói. Tartsatok legalább egy olyan „akciót”, amely a legforgalmasabb ebédidőt és a legnyüzsgőbb teret jelenti. Akciótok legyen bármi, ami az egészséges étkezésre hívja fel a figyelmet.

A feladatban számítunk a kreativitásotokra. Tudjuk, hogy egy kicsit ez most nehezebb dió, de eddig sem csalódtunk! Szóval már most izgatottan várjuk a megoldásaitokat!

A legkreatívabb megoldást különdíjban részesítjük!

A kihívás teljesítéséről természetesen megint szeretnénk kérni fényképes vagy videós dokumentációt. A megoldásokat legkésőbb április 21-én éjfélig várjuk!

Ne felejtsétek, képesek vagytok rá! 

 

 

 

Szólj hozzá

a játék