2015. ápr 28.

Számtalan szám

írta: egeszseg.hu
Számtalan szám

Már sok helyen megköszöntük nektek, hogy ilyen sokan vagytok és játszotok velünk hétről-hétre. Összesen 262 csapatot regisztráltatok annak érdekében, hogy közösen lépjetek ki a mókuskerékből úgy, hogy kihívásokkal, új élményekkel törjétek meg a mindennapok rutinját. Bízunk s hiszünk abban, hogy – akár csak egy kis időre is – sikerrel jártok! De nézzük csak meg jobban, hogy mit is jelent a 262 csapat!

Annyian vagytok, hogy megtelne veletek Visegrád, virtuális Dunakanyarunk egy igazi egészségfarm lehetne!

Ha egymás nyakába ülnétek, kétszer olyan magasak lennétek, mint a Kékestető. Ha ráállnátok egy képzeletbeli mérlegre, a súlyotok megegyezne egy 112 tonnás meteor súlyával! Gondoljátok csak végig, hogy micsoda erő és élet van bennetek külön-külön és így együtt is.

tomeg.jpg

Nézzük kicsit máshonnan ezt a történetet. Azt látszik, hogy sokan, valóban sokan ismertétek föl, hogy nem érdemes beleragadni a napi rutinba, a változtatás lehetősége, egy új életszemlélet kialakítása, meg- és átélésének lehetősége ott van bennetek, s nem is olyan nehéz a nyulat kiugrasztani a bokorból. Mindannyian képesek vagytok arra, hogy bizonyos változásokat hozzatok az életetekbe, azon keresztül pedig jó példával járva elől, ösztönözni sokakat arra, hogy egészségesebben, sportosabban éljenek, ragadják meg a lehetőségeket, tegyenek saját magukért. Mi – reményeink szerint – ebben szeretnénk nektek a lehető legtöbb támpontot megadni, a lehetőségeket megmutatni. Minden más tényező, ami szükséges az útra, bennetek van.

Szólj hozzá

a játék