2015. ápr 07.

Gyalog galopp és sétáló míting - 2. kihívás

írta: egeszseg.hu
Gyalog galopp és sétáló míting - 2. kihívás

Jöhet a következő kihívás? Nem leszünk restek, már küldjük is! A héten megpróbálunk titeket igazán levenni a lábatokról, hiszen a feladathoz nincs semmi másra szükségetek, csupán a lábaitokra.

Irány gyalog a munkába! Nem háztól-házig, csak valamennyit, amennyi tényleg jól esik. Mozgassátok át magatokat. Ha lehet, hagyjátok otthon a kocsit vagy álljatok meg messzebb a munkahelyetektől, ha tömegközlekedéssel jártok, szálljatok le két megállóval hamarabb és sétáljatok onnan. A lényeg, hogy a héten naponta legalább 10 percet a munkából jövet-menet gyalogoljatok. Az már csak külön jó, ha a csapattagok együtt teszik meg a munkahelyig a sétát!

Kínálunk alternatívát is: mítingeljetek, telefonáljatok sétálva! A héten igyekezzetek állva vagy sétálva tartani a találkozóitokat, vagy ha megoldható, álljatok fel és sétáljatok valahányszor telefonáltok. Az épületben lévő munkatársakat pedig telefon helyett személyesen keressétek fel.

no_2.jpg

Hogy hogyan teljesül a feladat?

1, Fedezzétek fel az útvonal apró szépségeit, fotózzátok le a sétátok során a legszebb pillanatot, lehet ez egy elcsípett momentum, egy régi fa vagy akár egy szembejövő kutya is.

2, Örökítsétek meg valamilyen kreatív módon, ahogy a sétálós míting zajlik.

Örülnénk, ha a kihívás mindkét részét teljesítenétek és küldenétek róla fotót is. A képeket legkésőbb április 14-én éjfélig várjuk!

És ne felejtsetek el lájkolni minket a Facebookon!

Lépés indul!

 

Szólj hozzá

a játék